LCHF kärleksmums recept
LCHF Kärleksmums
3 ägg
1 dl vispgrädde
1 dl sukrin melis
0,5 krm stevia
75 g smör
0,75 dl mandelmjöl
0,75 dl hasselnötsmjöl
2 msk kokosnötsmjöl
2 tsk bakpulver
1 krm vaniljpulver
4 msk kakao
50 g mörk choklad minst 70%
Glasyr:
100 g mörk choklad minst 70%
1 dl vispgrädde
1 tsk smör
Topping:
Kokosflingor
Sätt ugnen på 175 grader.
Vispa ägg, stevia och sukrin till poröst. Smält smöret till kakan, ha i grädden och chokladen och låt svalna något och rör sedan ner i den porösa blandningen. Blanda de torra ingredienserna och sedan rör ner i smeten. Häll i en smord form (jag hade endast smör på kantrerna och det fastnade inget). Grädda i ugnen i 18 min. Under tiden så hetta upp grädden till glasyren och ha i smöret och chokladen. Ha på glasyren på kakan när de båda har svalnat något och sedan kokosen. Servera med löättvispad grädde ..